.

.

Nadstrešnica za auto DDCHH, Nadstrešnica za prevjes 13 x 8,4 ft, Setove za baca iz сверхпрочного metala, Vanjski šator za zaštitu od snijega za zabave, vjenčanja i aktivnosti, Nadstrešnica za garaže, Šator za zabave, Sklonište za brodove

Nadstrešnica za auto DDCHH, Nadstrešnica za prevjes 13 x 8,4 ft, Setove za baca iz сверхпрочного metala,

HRK 234.60

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

[Visoko kvalitetni MATERIJAL] Rama nadstrešnica za vozila izrađene od 1,58-inčni čelični okvir s prisilnim premazom, koji je dovoljno jak, da se izbjegne hrđe na otvorenom.Ukupno 12 pilota, za održavanje stabilnosti. [ANTI-ULTRALJUBIČASTO] Visokokvalitetna plastična tkanina 180g/㎡, čvrste anti-ultraljubičasto, vodootporna, otporna na kidanje poklopac može pružiti vašem vozilu maksimalnu zaštitu od vremenskih oštećenja i spriječiti štetne ultraljubičaste zrake, kiše, snijega, prljavštine i ogrebotina. [KRUPAN TEŽAK OKVIR] Dizajn okvira garaža nadstrešnica za vozila teža nego u drugim sličnim stilovima, tako da je nadstrešnica za automobil više stabilna, sigurna i da ga nije lako uzdrmati, pogotovo u jakim vjetrovima, da pruža dodatnu podršku. [RAZLIČITO KORIŠTENJE] Ovaj šator veličine 13 x 8,4 ft može biti ne samo nadstrešnica za auto, ali i paviljonom za stranke oko 6-8 osoba.Gornji poklopac odvojiva, i također ga možete koristiti kao vrt drva za uzgoj cvijeća ili vinove loze, u skladu s vašim različitim potrebama. [JEDNOSTAVNOST MONTAŽE] S detaljnim uputama i detaljima, koje su označene slovima i brojevima, on vam omogućuje da se okupe nadstrešnica za vozila za 30 minuta.Poklopac je fiksiran remen na čičak, da biste uštedjeli vrijeme instalacije i pojednostaviti ponovno pakiranje. 13 x 8,4 ft Prijenosni čelik promiče Ovaj šator nadstrešnica za stranke za automobile-najbolji izbor za vaš automobil i ulične opreme kao garaža.Može vam pružiti najbolji smještaj omogućuje uživanje u životu u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu!Specifikacija : Boja : Materijal bijele navlake : 180 g/㎡ vodootporni poliester + čelična rama Veličina : 157,5 x 120 x 101,2 cm Težina : 50+Težina : 71 lb Karakteristike : otporni na vodu, zaštita od uv zračenja, požara, zaštita od hrđe Karakteristike : -Dizajn okvira nadstrešnica, garaža za vozila teža od ostalih sličnih modela, tako da je nadstrešnica za automobil stabilniji, sigurniji i da ga nije lako uzdrmati.-13 x 8,4 ft dovoljno visoka, da bi se automobil mogao zaustaviti, kako bi se izbjeglo vrućina, okvir kupola osigurava bolju drenažu kišnih dana.-Možete ga koristiti ne samo kao garaža, ali i kao prikazane ostava za komercijalne izložbe, izlaske, javne događaje, vjenčanja, zabave i sl., Kamiona, sjene drveća, travnjaka i vrtna tehnika.-Vrijeme izgradnje/istovara za 2 baca za odrasle ne prelazi 30 minuta, koji nudi praktičnost i uštedu vremena.Popis proizvoda : 1 * Навес1 * Аппаратное1 * Vodič za korisnike : 1. Molimo vas, obložiti poklopac, ako se koristi u ekstremnim vremenskim uvjetima ili u snijegu u dugo vremena.2. Priručnik za mjerenja može sadržavati neke razumne pogreške.3. Zbog svjetlosti ili prikaza boja elementa može se malo razlikovati od boja na slici.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Karakteristike prijedloga

Boja:
Bijela
Materijal Premaz:
180 g/㎡ vodootporni poliester + čelična rama
Dimenzije:
157,5 x 120 x 101,2 u.
UPF:
50+
Težina:
71 pounds
Karakteristike:
Vodootporan, anti-uv svjetlo, огнезащитный sastav, антиржавейный
Lice:
-Dizajn okvira nadstrešnica, garaža za vozila teža od ostalih sličnih modela, tako da je nadstrešnica za automobil više stabilna, sigurna i da ga nije lako uzdrmati. :
-13 x 8,4 ft dovoljno visoko da omogući vozilu da se zaustavi kako bi se izbjeglo vrućina, dome okvir osigurava bolju drenažu kišnih dana. :
-Možete ga koristiti ne samo kao garaža, ali i kao prikazane ostava za komercijalne izložbe, izlaske, javne događaje, vjenčanja, zabave i sl., Kamiona, sjene drveća, travnjaka i vrtne opreme. :
-Vrijeme izgradnje/istovara za 2 baca za odrasle ne prelazi 30 minuta, koji nudi praktičnost i uštedu vremena. :
Lista proizvoda:
1 * Nadstrešnica za automobil :
1 * Oprema :
1 * Vodič za korisnike :
OBAVIJEST:
1. Molimo vas, obložiti poklopac, ako se koristi u ekstremnim vremenskim uvjetima ili u snijegu u dugo vremena. :
2. Priručnik za mjerenja može sadržavati neke razumne pogreške. :
3. Zbog svjetlosti ili prikaza boja elementa može se malo razlikovati od boja na slici. :
Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas. :

Kupci po vlastitom izboru