.

.

Spojnica optičkih Vlakana Шанря Male brze spojnice i optička Vlakna Jaka Приспособляемостьь Koristi re Lokalna mreža optičkih Vlakana za Opremu optičkih Vlakana

Spojnica optičkih Vlakana Шанря Male brze spojnice i optička Vlakna Jaka Приспособляемостьь Koristi re

HRK 132.30

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Mali i fin, jednostavan za održavanje i nošenje.Prihvatite jezgro klase za različite specifikacije žica.Je izrađen od visoko-kvalitetne osnovni materijal za duži vijek trajanja.Kvalitetne brze spojnice i optička vlakna telekomunikacijske klase mogu osigurati stabilne performanse.Jaka prilagodljivost, može se koristiti više puta.Značajke : 1. Kvalitetne brze spojnice i optička vlakna telekomunikacijske klase mogu osigurati stabilnu производительность2. Prihvatite jezgro klase za različite specifikacije провода3. Je izrađen od visoko-kvalitetne osnovni materijal za duži vijek trajanja 4. Jaka prilagodljivost, može se koristiti многократно5. Mali i fin, jednostavan za održavanje i nošenje Specifikacija : Tip proizvoda : Brzo spajanje optičkih vlakana :

Karakteristike prijedloga

Tip elementa:
povezivanje optičkih vlakana
Povratak Gubitak:
≥45 db
Mjerodavni Vlakana:
2.0X3.0 GJXH
Radna Temperatura:
od -40 do 70 stupnjeva
Popis paketa:
20 x Brze Spojnice Optičkih vlakana 1 x Zatvarač Duljine vlakana :
Molimo, imajte na umu da je novi tip i stari tip ovaj proizvod šalju se nasumično, i pobrinite se da vam to neće smetati prije naručivanja. :

Kupci po vlastitom izboru