.

.

Brtvena brtva, Brtvena Traka 3,2 m Самоклеящийся Toaletni pribor za Kupaonice, Kuhinja, Kutak kupaonice, Tuš Kupaonice, Dijelova Poda(Bistra Ispis Voćnog Boje)

Brtvena brtva, Brtvena Traka 3,2 m Самоклеящийся Toaletni pribor za Kupaonice, Kuhinja, Kutak kupaonice,

HRK 46.17

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

FIN UZORAKA : Sa preklopite sredini i profinjenog dizajna uzoraka, koji su u skladu sa suvremenim domaćim život.SAMOLJEPIVI BRTVENA TRAKA : Naša brtvena traka ima самоклеящуюся konstrukciju, koja ima trajan učinak sabijanja, водонепроницаема i нелегка u proizvodnji.JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA : Ljepljive trake jednostavan za korištenje,jednostavno možete ukloniti i pritisnite самоклеящуюся trake na površinu u roku od nekoliko minuta. BRTVENA TRAKA 3,2 M : Dužina naše zaptivne trake je oko 3,2 M, koju slobodno možete izrezati u skladu s vašim stvarnim potrebama, sa slobodnim rubovima.VISOKA KVALITETA : Конопатящая traka je izrađena od visokokvalitetnog PVC materijala, čvrste, čiste, glatke površine, smanjuje mrlje lako se čiste.Boja : Prozirna Ispis Voćnog Boje.

Karakteristike prijedloga

Tip proizvoda:
Brtvena Traka
Materijal:
PVC
Težina:
Approx. 198g / 7oz
Veličina Proizvoda:
Oko 320x3,8 cm / 126, 0x1, 5 cm
Popis paketa:
1 x Brtvena traka :
1 x Промотор prianjanje :
1. Molimo vas, dozvoliti odstupanja od 0-1 u. zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. :
2. Monitor nije kalibriran jednako, boja elementa, prikazan na fotografijama, može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molim, uzmi ovaj kao standard. :
3. Molimo vas, pažljivo očistite površinu i pobrinite se da je suha. Prije instalacije, molimo vas da uklonite sve postojeće silikonske brtve. :
4. Molimo pažljivo izmjerite dužinu запечатываемой područja utvrditi ispravnu duljinu, i na odgovarajući način izrezati trake. :
5. Najbolja sobna temperatura je oko 25℃. Ako je temperatura preniska, molimo koristite sušilo za kosu, za zagrijavanje prije, nakon čega slijedi brtvljenje za bolje lijepljenje. :
6. Čvrsto pritisnite foliju i sačekajte oko 8-10 sati kako bi se osiguralo savršen učinak. :

Kupci po vlastitom izboru