.

.

Pribor za токарного stroja SH-CHEN MGMN200-G PC9030 2 mm 10 kom. Твердосплавная umetanje Kompatibilan s MGEHR/MGIVR Kanali Отрезной Držač alat za Glodanje Umetanja Rezervne Dijelove stroja токарного

Pribor za токарного stroja SH-CHEN MGMN200-G PC9030 2 mm 10 kom. Твердосплавная umetanje Kompatibilan s

HRK 165.90

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Pogodno za mehaničku obradu čelika i lijevanog željeza, obradu meke i blage aluminijske linije steeland od nehrđajućeg čelika.Sjajna površina, dobar utjecaj na rupu.Visoka kvaliteta i trajnost u skladu sa upotrebom.Dobar i dug život.Ako naše proizvode bilo kakvih problema, mi vam možemo pružiti uslugu zamjene / povratak, dobrodošli, kontaktirajte nas u bilo koje vrijeme!.Ako naše proizvode bilo kakvih problema, mi vam možemo pružiti uslugu zamjene / povratak, dobrodošli, kontaktirajte nas u bilo koje vrijeme!Specifikacija : Model : MGMN200-G РС9030Материал : Карбидразмер : 16 mm*3 mm*2 mm(D*Š*V) Odgovara Kompatibilan sa : MGEHR/MGIVR Broj reznog alata za narezivanje žljebova : 10 kom./Коробкаупаковка u paketu : 1 kutija x Твердосплавная umetanje MGMN200 (10 kom.) Pribor imaju dobru čvrstoćom i dugim vijekom trajanja, što smanjuje troškove i upotrebu alata.Praktične i raznih tehnoloških okruženja, čak i u vrlo teškim uvjetima, kao što su željezo, imaju dobre karakteristike.

Karakteristike prijedloga

Model:
MGMN200-G PC9030
Materijal:
Karbida
Veličina:
16mm*3mm*2mm(L*W*H)
Pogodan za kompatibilnost s:
Отрезной alat za urezivanje MGEHR/MGIVR
Broj:
10 kom./kor.
U isporuku je uključeno:
1 Kutija x Твердосплавная umetanje MGMN200 (10 kom.) :
Pribor imaju dobru čvrstoćom i dugim vijekom trajanja, što smanjuje troškove korisnika na korištenje alata. Praktične i raznih tehnoloških okruženja, čak i u vrlo teškim uvjetima, kao što su željezo, imaju dobre karakteristike. :

Kupci po vlastitom izboru