.

.

Luojlput Drveni Ukrasi za vlakove, Zvižduk za dječje tematske zabave, Шумоподавитель, Mali Dobitak, Punila za čarapa (7.13x1.50x1.50 cm)

Luojlput Drveni Ukrasi za vlakove, Zvižduk za dječje tematske zabave, Шумоподавитель, Mali Dobitak, Punila

HRK 118.80

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Stablo.Otvor za zvižduka izrađen od visoko-kvalitetne plastike.Drveni zvižduk vlaka s transparentnim drvenim zrna.On je visoke kvalitete i trajnosti.Brušenje i poliranje kako bi se osiguralo nema oštrih rubova.Ovaj drveni zvižduk za vlak ne uzrokuje anksioznost.Unutar primijeniti profesionalni dizajn postavke, a zvižduk ispada glasno.Ovaj drveni zvižduk za vlak izrađen od visoko-kvalitetne drvene građe i bio je ugodno izravnam.Opis : Naš drveni zvižduk za vlak je izrađena od drvenog materijala, koji donosi djeci mnogo zabave.Specifikacija : Naziv : Drveni zvižduk vlaka boja : Boja drva + zelena Materijal : Bukva+ABS Veličina : oko 18.1*3.8*3.8 cm/7.13*1.50*1.50 Težina : oko 104,7 grama Napomene : zbog ručnog mjerenja, molim vas, dopustite malo tolerancije dimenzija, i svjetlo na fotografiji može dovesti do toga da boja će se razlikovati od boje u stvarnom životu.1. Ovaj drveni zvižduk za vlak izrađen je od kvalitetnih drvenih materijala i lijepo je uglađen.2. Unutar usvojen profesionalni dizajn postavke, a glasan zvižduk.3. Drveni zvižduk za vlak s transparentnim drvo.On je visoke kvalitete i trajnosti.4. Otvor za zvižduka izrađen od visoko-kvalitetne plastike.5. Brušenje i poliranje kako bi bili sigurni da nema oštrih rubova.Ovaj drveni zvižduk za vlak ne uzrokuje anksioznost.Upućivanje uključuje pakiranje list : Drveni zvižduk za vlak*1.

Karakteristike prijedloga

Naziv:
Drveni Zvižduk Vlaka
Boja:
boja drva + zelena
Materijal:
Bukva+ABS
Veličina:
about 18.1*3.8*3.8cm/7.13*1.50*1.50in
Težina:
about 104.7 grams
Napomene:
Zbog ručnog mjerenja, molim vas, dopustite malo tolerancije dimenzija, i svjetlo na fotografiji može dovesti do toga da boja će se razlikovati od boje u stvarnom životu. :
1. Ovaj drveni zvižduk za vlak izrađen je od kvalitetnih drvenih materijala i lijepo je uglađen. :
2. Unutar usvojen profesionalni dizajn postavke, a glasan zvižduk. :
3. Drveni zvižduk za vlak s transparentnim drvo. On je visoke kvalitete i trajnosti. :
4. Otvor za zvižduka je izrađen od visoko-kvalitetne plastike. :
5. Brušenje i poliranje kako bi bili sigurni da nema oštrih rubova. Ovaj drveni zvižduk za vlak ne uzrokuje anksioznost. :

Kupci po vlastitom izboru