.

.

5 Komada za teške uvjete rada Podložak za ikone,s Карабином, Senzora za ikone i prstenom za ključeve za nositelje ključeva za osobne iskaznice Crna

5 Komada za teške uvjete rada Podložak za ikone,s Карабином, Senzora za ikone i prstenom za ključeve za

HRK 35.10

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

[Izvlačenje] podložak za ikone opremljen uvlačenje kabela, čija duljina može iznositi 23,6 inča/ 60 cm, što omogućava lako praćenje vaše identifikacijski ikonu. [Pakiranje] 5 pakiranje povlačenje valjaka za ikone pakiran u paket, to je sigurno, da je vaša ikona je lako dostupan. [Долговечное korištenje] ABS-plastike s metalnim брелком dolazi s prstenom za ključeve i idealan kao pull-lanac za ključeve.pokazuje eleganciju i raskoš, kompaktnost i jednostavnost, ali vrlo je izdržljiv. [Kancelarijski pribor] Pop identifikacijske zavojnice pružaju jednostavan način za nošenje i praćenje vaše osobne iskaznice.idealan za medicinske sestre, medicinskih sestara, uredskog osoblja, studenata, tvorničkih radnika i tako dalje [Zadovoljstva kupovinu] : Nakon primitka držač kopče za ikonu , ako je nema ili je u kvaru, molim vas, ne ustručavajte obavijestiti nam preko "kontakt prodavača".Mi odlučujemo što je prije moguće.Specifikacije proizvoda : -Ovaj držač ikone idealan za nastavnike, učenike, medicinske sestre, uredski radnici, liječnici, državnih službenika, policije, volontera i mnogo drugog. -Stezaljka za osobne iskaznice u paketu 5 kom., a zavojnica za osobne iskaznice mogu biti nominirani od strane do 23,6 inča/ 60 cm u dužinu, što omogućuje jednostavan način za praćenje vaše osobne iskaznice. -Identifikacijski lanyard je izrađen od ABS plastike s metalnim брелком,to je jednostavan za korištenje i pogodan je za sve бейджей iste veličine. -Ova zavojnica za ikone pogodno za sve vrste nositelji ikona, uključujući i kartice za cijepljenje, simbol, ime, kreditnu karticu, Poslovne kartice, kartice pristupa, fotoaparat, mobilni telefon, privezak za ključeve i još mnogo toga.Veličina proizvoda : Veličina : 3,4* 8,4 cm Težina : 0,0183 kg Boja : crna.

Karakteristike prijedloga

-Ovaj držač ikone se može idealno koristiti za nastavnike, učenike, medicinske sestre, uredski radnici, liječnici, državnih službenika, policije, volontera i mnogih drugih. :
-Stezaljka za osobne iskaznice u paketu 5 kom., a zavojnica za osobne iskaznice mogu biti nominirani od strane do 23,6 inča/ 60 cm u dužinu, što omogućuje jednostavan način za praćenje vaše osobne iskaznice. :
-Identifikacijski lanyard je izrađen od ABS plastike s metalnim брелком,to je jednostavan za korištenje i pogodan je za sve бейджей iste veličine. :
-Ova zavojnica za ikone pogodno za sve vrste nositelji ikona, uključujući i kartice za cijepljenje, simbol, ime, kreditnu karticu, Poslovne kartice, kartice pristupa, fotoaparat, mobilni telefon, privezak za ključeve i još mnogo toga. :
Veličina Proizvoda:
Veličina:
3,4* 8,4 cm
Težina:
0,0183 kg
Boja:
Crna

Kupci po vlastitom izboru